Serveis

Controls de paràmetres

A la farmàcia Davant Ambulatori l'ajudarem a portar un control de les constants com la tensió arterial o la glucèmia entre altres, per a conèixer i corregir el seu estat de salut.

Tallers didàctics i sessions informatives

Dedicats a donar consells per millorar la salut i el benestar, així com temes sanitaris actuals.

Tramitació de PAO i productes ortopèdics

A la farmàcia Davant Ambulatori l'ajudem a tramitar les Prescripcions d'Articles Ortopèdics (PAO) del CatSalut, per a poder beneficiar-se de les reduccions en les aportacions. També disposem d'una àmplia varietat d'articles d'ortopèdia i li oferim el nostre servei de consulta i informació.

Col·locació d'arracades

Vine a la nostra farmàcia i et realitzarem la perforació del lòbul garantint totes les mesures de seguretat, higièniques i sanitàries. El procés és molt ràpid, segur i precís!

Formulació magistral

Elaboració personalitzada de fórmules específiques.

Atenció i consell farmacèutic

Mitjançant la participació activa del nostre personal, s'ofereix una assistència personalitzada en la dispensació i seguiment farmacoterapèutic, cooperant amb el sistema sanitari i els professionals sanitaris amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels nostres pacient.

SPD

En la nostra farmàcia podrà beneficiar-se del nostre servei gratuït de Sistema Personalitzat de Dosificació (SPD) que l'ajudarà a seguir amb la pauta de manera senzilla i clara. Es tracta d'un envàs tipus blíster en el qual es col·loquen els medicaments prescrits i se separen per dies i preses.

Test d'antígens

Realitzem test d'antígens. Són proves molt senzilles que es donen el resultat al cap de 10 o 15 minuts i es fan amb una mostra nasofaríngia.

Encàrrecs on-line / Click and collect

Demana'ns el que necessites i et donem resposta en 24 hores. Vine a buscar-ho a la farmàcia sense fer cues.

Dermocosmètica

A la farmàcia comptem amb personal especialitzat en dermocosmètica que l'aconsellaran i resoldran tots els seus dubtes.

Targeta client:

Acumula punts en les teves compres de parafarmàcia i després aconsegueix un xec per bescanviar a la farmacia.